Däckia.se

För en person som inte är insatt kan det verka som att alla däck är likadana. Det är dock inte sanningen utan det kan vara en djungel att hitta rätt däck till just din bil. Genom att använda dig av dackia.se kan du ange ditt registreringsnummer på bilen och på så sätt hitta däck perfekta för just din bil. Du behöver alltså själv inte ha någon kunskap inom ämnet utan får här professionell hjälp att hitta däck som passar till din bil och till din plånbok.

Har du ingen bil än men vill ändå vara ute i god tid kan du söka efter däck utan registreringsnummer. Då kan du ange den bilmodell du har eller skall köpa och på så sätt hitta passande sommar- eller vinterdäck. Utöver denna tjänst kan du även förvara dina däck hos Däckia på något av deras däckhotell. Perfekt för den personen som inte har någon plats för förvaring av stora prylar. När du väljer att lämna in däcken på däckhotellet ingår även tjänster som kontroll av mönsterdjup, rengöring och däckskifte.

Det behöver inte vara svårt eller tidskrävande att ha bil och genom att använda dig av Däckia får du tjänster och produkter från en av Sveriges största däckservicekedjor vilket i sig är en trygghet. För den som inte kan ta sig till en av Däckias verkstäder för inköp av nya däck går det lika bra att handla online via hemsidan. Då kan du med gott samvete luta dig tillbaka i soffan medan produkten/produkterna levereras till din dörr. Vanligtvis ligger leveranstiden på mellan 2-10 dagar beroende på om den i finns i lager eller inte.

Totalt finns det 89 stycken Däckia-verkstäder runt om i Sverige och själva företaget har funnits sedan år 2012. 690 miljoner kronor omsattes år 2016 av Däckia och ungefär 300 personer är idag anställda hos företaget. Genom att ta hjälp av ett stort företag får du en säkerhet samt kan känna dig trygg när du lämnar ifrån dig din bil på verkstaden.

För att kunder skall känna att de får den service och hjälp de behöver finns det en kundtjänst. Kundtjänsten är öppen måndag till fredag med öppettiderna 8-17 måndag till torsdag och 8-16 på fredagar. Du når enkelt kundtjänst via deras kontaktform på hemsidan och en av sakerna som gjort att Däckia är populärt är att de ringer upp så fort något inte stämmer. På så sätt kan du som kund vara säker på att allt görs med största noggrannhet och fokus.

Till Däckia kan vem som helst vända sig då de tar emot alltifrån små personbilar till stora lastbilar. Både företag och privatpersoner kan använda sig av Däckias tjänster och det går även att hitta däck och få hjälp för den som arbetar eller har maskiner för jordbruk eller andra tjänster. Kort och gott kan du få hjälp med alla fordon som är hjuldrivna hos Däckia. Du hittar både däck och fälgar samt kan få hjälp med allt annat som behöver göras runt fordon i form av rengöring och renovering.