BytHjul.com

Bythjul.com har funnits på nätet sedan 2002 och är kunniga på sitt område. De säljer däck och fälgar online till konkurrenskraftiga priser. Företaget håller till i Sverige men har filialer i både Finland, Norge och Danmark. De jobbar med ett stort lokalt lager vilket gör att de ofta kan montera och leverera sina produkter snabbt. Bythjul.com har vunnit priser för årets däckbutik vilket visar att de är duktiga inom sitt område.

Det finns certifierade verkstäder runt om i hela landet vilken man som kund kan använda sig av om man vill ha hjälp på plats. Förutom detta erbjuder företaget passningsgaranti som fungerarar som så att om fälg och däck inte passar när man handlar från hemsidan trots att man fyllt i sitt registreringsnummer så tar de gratis tillbaka däcken.

Företaget erbjuder en väl utvecklad FAQ där man som kund kan få svar på de vanligaste frågorna. Om man inte hittar svaret finns en svensktalande kundservice som man både kan ringa och maila.

Som nämnt ovan är det lätt som kund att hitta produkter som passar till ens bil. Man fyller i sitt registreringsnummer och direkt filtreras de produkter som faktiskt passar fram. Det innebär en trygghet för den som kanske känner sig osäker och okunnig inom området. Bortsett från detta så slipper man ju också bläddra bland däck och fälg som inte passar till ens bil – det spar tid för alla parter.

Den som går in på bythjul.com kan välja mellan att gå på kategorin som visar färdiga hjulpaket eller däck för sig och fälg för sig. Kanske har man fräscha fälgar som man vill fortsätta att använda och bara behöver byta ut däcken eller så vill man ha ett färdigt paket och tycker att det är skönt att slippa försöka få ihop dessa två produkter själv. Om man önskar något härligt tillbehör finns det en kategori för detta med lite snygga navkapslar att styla bilen med, eller kanske bara de gamla har gjort sitt och det är dags för nya helt enkelt.

Bläddra, läs och fundera på vad som behövs till bilen och leta utifrån det. Då det är lätt att både fylla i registreringsnumret och att titta i de olika kategorierna så innebär det att de flesta som idag hanterar datorer klarar av det. Sidan är enkel i sin utformning och mycket användarvänlig.

Detta är för de som vill köpa däck och fälg till bra pris utan att för den delen behöva kompromissa med kvalitén. Bra däck är viktigt då man tänker på säkerhet, torra och spruckna däck har långt ifrån samma grepp som ett par nya däck. Detta är lika viktigt på sommaren för att undvika vattenplaning som på vintern för att klara av de halkiga vinterväglagen.

Genom att som kund använda sig av bytdäck.com så kan man känna en trygghet i att det är duktiga och kunniga människor som vet vad de håller på med. Om man skulle ha frågor eller om något blir fel så finns de där för att hjälpa en att lösa problemet.